} -->

22

Rabu, 27 Juli 2011

Silaturahmi Urang Sunda di Kapuas

Assalamu'alaikum..

   Alhamdulillah dina danget iyeu, Pribados ngahaturkeun salah sahiji artikel nu aya hubungana sareng SEPUTAR SUNDA, khususna kanggo urang-urang Sunda nu aya di perantauan Kuala kapuas, umumna kanggo sadayana,
Dina halaman iyeu, Simkuring ngajak ka sarerea, hayu urang raketkeun tali silaturahmi urang sadayana, mempeung urang masih hirup, mempeung urang masih jagjag,
Tah sanaos kitu, urang sadayana khususna nu aya di perantauan kuala kapuas kadang sok emut ka lembur, dina danget iyeu pribados insya Alloh bade ngahaturkeun diantawisna lagu-lagu sunda, teras banyolan sunda, panginten ngkin aya oge video lawak sunda, sareng informasi sunda hehe... istilahna mah itung-itung ngabeberah manah we nya.. mangga atuh urang kawitan,,

Palawargi sadayana tiasa milih mana nubade dipilarian, sok we nya saur urang sukabumi mah "tongoy-tongoy" lah, anggap we bumi batur,, hehe punten.

--------------------------------------------------------------------------------------



PERSIB     CANGEHGAR

Mimitran Blog Urang Sunda  masih kurang? silahkan kunjungi LINK INI


Masih aya... APLIKASI KACAPI untuk PC anda DISINI

Tidak ada komentar:

Poskan Komentar